Samen 28 dagen stoppen met roken

Inschrijven voor Stoptober kan vanaf 8 september 2017

 

De Alliantie Nederland Rookvrij is één van de initiatiefnemers van Stoptober, omdat wij streven naar een rookvrij Nederland, waarin niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van roken.

Stoptober biedt mensen de mogelijkheid om in oktober 28 dagen te stoppen met roken. De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge samenwerking en steun. Bekende en onbekende Nederlanders helpen elkaar.

Stoptober 2016 was een groot succes met prachtige ambassadeurs als Wendy van Dijk, Gijs Staverman en Burgemeester van der Laan van de gemeente Amsterdam. Lees meer.

Waarom 28 dagen? Wetenschappelijk onderzoek uit Engeland, waar Stoptober al langer loopt, heeft aangetoond dat na 28 dagen de kans om blijvend te stoppen maar liefst 5 keer zo groot is.

Stoptober editie 2017

Aan de afgelopen drie edities deden al meer dan 150.000 stoppers mee. Vanaf 8 september 2017 start de inschrijving voor de vierde editie.

Inschrijven

Rook je en wil je stoppen? Of wil je graag een ander helpen met stoppen? Meld je dan vanaf 8 september weer aan op Stoptober.nl. Ook bedrijven kunnen meedoen en hun medewerkers helpen bij het collectief stoppen met roken.